Od početne ideje stvorili ste konkretan proizvod ili uslugu. Sada morate doći do svojih idealnih klijenata. Kako to učiniti? Možete se uključiti u Brendaonicu, odnosno interaktivnu radionicu na kojoj polaznici uče kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama uz pomoć predavača.

Morena Milevoj i Tomislav Pancirov podučiti će vas kako odabrati najbolju društvenu mrežu za određeni proizvod, koje su najefikasnije vještine, tehnike i alati za društvene mreže s naglaskom na Facebook i Instagram, kako maksimalno iskoristiti potencijal videa u promociji, kako se služiti blogovima i kreirati sadržaj prilagođen svojoj ciljanoj publici.

S Brendaonicom, možete steći znanje kako poboljšati svoje poslovanje te unaprijediti prodaju svojih proizvoda i usluga pomoću društvenih mreža ili organizacijama koje žele pružiti ovakav tip edukacije svojim korisnicima poput poduzetničkih inkubatora. Korist ovog programa radionica imaju svi koji nude nekakav proizvod ili uslugu i žele povećati svoj angažman i prodaju, kao što su iznajmljivači, fotografi, dizajneri nakita, profesionalni plesači i slično, ali i oni koji žele promijeniti svoj posao ili pokrenuti vlastiti biznis.

Više informacija o Brendaonici nudi upravo Morena Milevoj te pogledajte snimku u nastavku članku.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.