Ljeto na vrhuncu, pravo vrijeme za sve oguće aktivnosti, još ako imate sreće pa možete uzeti godišnji odmor, e to je prava stvar. Ljeto kao ljeto, izlasci skoro svaki dan, akcija, reakcija i ludilo, to je ono što bi trebalo biti u ovo doba godine.

Pri beach barovima teško je i odabrati gdje bi se moglo izaći, upravo iz tog razloga sve se nekako i razvodnilo, previše mjesta za izlazak, pa nije neka posebna špica nigdje, ali to nije razlog da se dobro ne zabavite, jer uvijek možete upoznati nekog zanimljivog stranca ili strankinju.

Postavlja se pitanje šta je bolje biti, lovac ili lovina?! Bio sam na godišnjem u jednom gradu na našoj obali i mogu vam reći da je puno bolje biti lovina, ovako moram galebariti, objašnjavati tko, što, kako i zašto nekoj Njemici, Austrijanki ili Talijanki koja je ionako u strahu od nas luđaka koji nismo normalni u odnosu na njihove muškarce osim što se bolje seksamo (tako one kažu) , pa to traje, pa gdje ćemo, pa je došla ovamo s rodbinom, dečkom ili kime već, pa dok se javi da će izaći na drugu stranu, da je nisu oteli. Sve nešto lovim pa dok to izvučem na barku, skoro da me prođe volja za sve.

Ovako dođem u drugi grad, ma odmah skuže da sam furešt, i kreće lov, dolaze, pitaju, tko sam, odakle sam, uz moj renome u Istarsko mjesto porijekla svaka je pala, pustim se u mrežu nekog dobrog pičića i nek me nosi. To su izvrsne avanture, tko te pozna i ne vidimo se više ili možda dogodine. Najbolja općenja bila su mi upravo ta, uhvaćen u mrežu strasti, domaće cure koja zna što želi. Loviti ufurane turistkinje jednostavno više nije “in” a i galebi su izumrla vrsta.

Nego zašto smo u lovu, zašto u stranci bolji partneri od domaćih. E pa zato jer si nađeš partnera koji ti paše, eto probaš na jednu večer, ako je dobro, kresnete se još, ako nije, razlaz i tražiš drugog ili drugu. Ovi naši brate udave s nekim ceremonijama, sto pitanja, problemi gdje ih nema, ako mi pašeš i ako si dobro odradila, jasno ti je da ćemo biti u kontaktu i da ću se javiti, da ćemo se družiti pa makar se i ne seksali, ali si zanimljiva i meni privlačna osoba pa mi se druži s tobom. Pa možemo se i prijateljski kresnuti jer nam je stvarno dobro kad smo zajedno, čak i ako nismo ostvarili neku vezu.

Ali…

Ali kad naletiš na ovu od formata, samo ambalaža, ultima moda, štikle i šljokice, natrackana do bola, i sve to može proći ali seks katastrofa, ponašanje jedne isfrustrirane princeze propalog Austrougarskog carstva, i još joj dam do znanja da ne želim ništa nakon te večeri gdje sam skužio da je tapija, da ne zna ni primit za penis kako treba, a o ostalome da i ne govorimo. Ona drami, to te zove, šalje poruke, di si, zašte se ne javljam. Ma ne kužiš da si tapija i da mi fomat ne znači ništa, to što si ti polu miss i izgledaš fancy. Idi i prodaj to nekim klincima, ja ću do prve atraktivne strankinje koja zna zanat, kojoj strast sijeva iz očiju i želi me odmah i sad a ne da mi okreće glavu kad je želim poljubiti.

 

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.