Utječe li seks na formu?

Naravno, i to jako. Kod muškaraca katastrofalno, svako pražnjenje prije utakmice donosi rasipanje energije, hormona i tijelo ulazi u laganini stanje, pa zaboravite na visoke performanse.

To samo nogometaši misle da općenje njihovih sponzoruša prije utakmice nosi nešto dobro, a igra im se temelji na sreći pa i ako se zabije gol, posrećilo se. Ništa kod njih nije sigurno jer je ova gutala finu tekućinu s okusom tropskog voća, ništa od pogotka u mrežu.

Kod žena je isto problem, utječe na emocije, loš seks ili negativne interakcije što u globalu djeluje kontraproduktivno u igri. Pada u bed i nije motivirana. Naime, ljubavnik je ili ubije od akcije da ne može hodati, jer su se općili cijelu noć, a mala sutra ima utakmicu ili je neki šupak ubacio malog i svršio nakon 6 sekundi. Pa se sad ona osjeća nikako, razočarano, ni tu ni tamo, počinju pitanja što je, što nije, opet rasipanje energije i nema tu koncentracije za sutra ni za danas ni za utakmicu ili nastup. Razočarana žena ne može dati svoj maksimum.

Kako se seksati prije natjecanja?

Da vam objasnim, sve ima svoju mjeru, kratko i jasno. Bez nekih maratona i psihičkih zanovijetanja, mora biti kratko i jasno, strastveno i puno energije.

Živa vatra, ludilo. Fizički ne smije iscrpiti, a psihički nas nabrijati.

Muškarci, sad ću vama ukratko objasniti. Koristite umjeren seks, po mogućnosti više raznih poza, ne se previše fizički iscrpiti i nikako ne svršiti, ostaviti hormone na visokom nivou i čeka vas dobar sportski rezultat.

Žene, poželjan je seks prije natjecanja, žestok i ne previše dug, s jednim orgazmom i dosta, nivo hormona otići će visoko, a to je ono što vam treba. Strastveni seks, lud i nabrijan, da se osjećate kao da vas je struja tresla nakon toga. To je pravi impuls, a za to trebate odabrati partnera koji vam to može izvesti.

 

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)