Otkako sam se maknuo od onih crnjaka rastava i sastava i tužibaba, nekako mi se uljepšao i seksualni život, poznat po tome da sastavljam rastavljene žene, s orgazmima i zadovoljstvom prepustio sam se određenim damama u njihovim odajama, wellness tretmanima i uživanju. Nego ono što sam htio pisati bio je govor za vrijeme seksa, priča, uzdasi i komentari u trenucima intime.

Treba li ga biti i u kojoj mjeri, što tko voli ili preferira, pitanje je sad?

Govor je svojevrsni alat u seksu, može pomoći, može odmoći. To je neka vrsta oružja koja onome tko ga ne zna pravilno koristiti može eksplodirati u ruci i ozbiljno ga ozlijediti odnosno nanijeti štetu. To je bomba. Onome tko ga zna koristiti biti će strašan afrodizijak, sredstvo požude i moći. Po pitanju žena, one ionako ne znaju što hoće pa je teško i naći univerzalnu šprancu po kojoj bi mogli nešto reći da većini bude prihvatljivo. Ako si fin i gospodin onda si šupak, ako si otvoren, prirodan i perverzan onda si seljak i primitivac. S njima treba oprezno jer kažeš li joj za vrijeme seksa pravu riječ onda si kralj, kažeš li krivu riječ, ode sve u kvragu kako seks, tako i veza. Zašto?

Zato što je govor za vrijeme seksa ogledalo veze, ogledalo iskrenosti i otvorenosti, razina prisnosti i povezanosti gdje nema srama, i gdje možemo otvoreno pričati o svemu. Veza u kojoj ne postoji mogućnost otvorenog izražavanja nije veza. Ako se tko naljuti jer je onaj drugi rekao iskreno što misli, taj ne zaslužuje partnera, taj zaslužuje biti sam.

Neke vrste govora i žena tijekom seksa

JEDNA VRSTA ŽENE

Ja joj kažem, ujutro, onako spontano: “Bejbe poje..t ću te večeras!”. Ova mi se grozi da sam seljačina, koluta očima. Navečer, intima kod mene, donesem neko vino, večerica, maženje, ljubljenje, mi goli, kažem joj: “Cijeli dan te želim poje..ti!”. Ova opet diže nos da sam seljak, debil, kreten. I dalje ne razumijem, ona se kao ne je.., to se kod nje zove nekako drugačije. Tu večer ništa od seksa, propala večer, skoro i veza. Drugi dan, test dva, kažem u sred seksa: po..ši mi malog zmaja i smijem se zezajući se, a ova opet podivlja, da sam prostak i da nije od mene to očekivala. Siđe s mene i prekid programa, kao neće više. Ispilao sam je i otišla je doma ljuta, a ja se opet navečer prošetam zmaja gore dole i maštam o nekoj drugoj. Dan treći, ugašena svjetla, opet predigra, misionarska poza, ja namjerno odradim u doslovno 4 minute, ispalim metak sa strane i kažem “gotov sam”, tuširanje, pidžama i spavam. I opet problem, ni to ne valja! Pitam se što ta luda žena hoće više? jesi li normalna? Pa nju ne bi zadovoljio ni neki Marvelov super heroj, mislim na prohtjeve. Naravno izgledala je kao avion, prava ljepotica, vitka, bomba. Ali uzalud, loša spika, loša vibra, loše sve, tako je i veza završila. Sve nešto drži u sebi, ne priča, a kad priča to su neke polu laži, napuhane ekstravagantne i nerealne priča i zato takvima kažem hvala lijepo i zbogom. Sve je virtualno i plastično, pravo nije ništa.

DRUGA

Ima nekih žena koje stalno nešto melju i pitaju sto pitanja za vrijeme seksa. Pa pitaj me jel’ meni dobro?! Nemam mišju groznicu!

Pitanje za pitanjem…

Pa kako će mi bit?

Pa jel’ sam dobra? – nisi jer nemaš samopouzdanja čim to pitaš.

Pa kad ću ja svr..ti? – nikad ovco, ubijaš mi libido, mogu koliko hoću, s ovom tvojom spikom neću do prekosutra.

Pa dal’ je dosta vlažna? – a što bi trebao mjeriti sondom kao kad se parket postavlja? Valjda osjetiš i sama.

Pa pazi da ne promašiš da ne bi guzu jer bi moglo boljeti? – pa nisam ti ga još nigdje ni stavio. Gdje ti zabrijavaš ludačo?

Pa da li nešto nije u redu? – već je na petom orgazmu, a ja ni blizu, ne kuži niš, opet samopouzdanje, posljedica loših ljubavnika koji završe i prije nego ga stave.

Pa kako ćemo zajedno? – jer sam rekao da ćemo zajedno svr..ti, čekam je na vrhuncu, jer ako fulam moram guliti još 10-15 minuta do slijedećeg njezinog.

Pa hoću li ga na vrijeme izvaditi? – ma neću gusko, u tebe ću i nek’ se dijete zove kao ja i pjevač će biti kum, je.. te on, pa tko bi te ženio kad ovako melješ, treba to trpit cijeli život ili do rastave, nisam toliko blesav.

Kad ja kažem da se okrene i počnem ju obrađivati bočno, evo ponovno sto novih pitanja: kako, što, zašto? – ma okreni se da promijenim pozu, dodaj neki začin, dodaj malo svoje mašte, ali ne, ona pita “hoću li ja moći”. – Ma nemoj me nasmijavati, I ne možeš doći do riječi, ne možeš pričati o ničemu kad ova stalno nešto zanovijeta, i ono što si htio više te nije volja. Udavila me kao piton, s tim pitanjima i nesigurnostima, pitalicama i zagonetkama.

NEKA TREĆA

Ova neka treća vrsta pak samo stenje i sikće kao poskok, “ahahahah” i “aaaaaaaa”, to su glavne riječi. Vrišti kao nimfomanka iz pornića ili žena Krapinskog pračovjeka dok je roka u pećini. Njoj što god kažeš ona ima svoje tri – četiri riječi i to je to. Ona sve sluša, ali odgovara u svojoj Morseovoj abecedi pa ti sad to “aaaaaaaaaaaaaa” moraš protumačiti u kojem je to stupnju ekstaze. Neke naprednije inačice ovakvih partnerica vole stavljati stvari u usta, naprimjer dildo ili traži da joj stavim svoj prst. Pa sad ne znam da lli je to znak za seks u troje, pa da zovem i prijatelja drugi put ili nema što reći pa trpa u usta bilo što.

ČETVRTA BRZINA

To su one koje vole normalnu komunikaciju, govor koji je afrodizijak, paljevina u dva-tri slova, njima ništa nije strano reći, ali ipak do neke granice pristojnosti, jer je ova populacija uglavnom finih dama i njih muškarci najviše vole. Njima možeš sve reći, da joj dobro stoje sise, da je zgodna, da ju voliš. Tu je igra riječi vrlo bitna, s ovim damama široki je spektar riječi koje one žele čuti, od romantičnih do perverznih izraza. Voli čuti da “ju voliš” dok svr..va prvi put, ali na četvrtom orgazmu voli i čuti da je “seksi i je..zovna”. Ona je sposobna u toku seksa izraziti svoje želje i osjećaje, ona bez problema kaže: “jače, brže, sporije, tu, tamo, ovako, onako…”. Digne se ode po neku seksi igračku, kocku leda, šlag itd. S njima je seks gušt, a to je prava umjetnost, umijeće povezivanja dva uzavrela tijela, ne samo fizičkim činom ,već i govorom. Takve su i vezi, nema zapreka za njih one većinom znaju što hoće pa taj neki mali “Dirty talk” koriste redovito. Veza s takvima prava je stvar. To su samopouzdane cure željne dobrog života i pozitive. Govor nosi puno u pravom smjeru, nosi neviđenu strast, komentiranje intimnih dijelova, kao i izražavanje želja i fantazija, to je super, obogaćuje seksualni život i stvara iskrenost među partnerima koji dođu u tu fazu da si baš sve mogu iskreno reći, a to je danas rijetkost.

PETA BRZINA

Takozvani “Mambo number five”, ili peta brzina, ekstrem svoje vrste, koji baš i ne volim, ali mi nije stran. To je ona perverznjača koja voli grubo, ona bi da ju tučem, gušim i ka..m istovremeno. One vole psovke i pogrdne fraze, svojevrsne maštarije koje nekima i nisu, ali ih je sram priznati. Njihov đir je poprilično vulgaran, a i te same nisu puno različitije u pravom životu. One obično graniče sa sado – mazo običajima, gdje nerijetko takve veze završavaju na granici normalnog i zakona jer uključuju nasilje, i fizičko i verbalno, u ljubavni život i kompletnu vezu, a neki ljudi jednostavno ne znaju gdje im je granica.

ŠESTA BRZINA – MUŠKARCI

Mi smo svakakvi, neki vole misionarski i objavu – gotov sam pa hrkanje, pa do svakakvih perverznjaka i kretena. Najčešće volimo žene od akcije, ja pogotovo. Neka zdrava komunikacija, smjernice kamo i kako, brže ili sporije, poza ova ili ona. Najbitnije je da čujemo je..mo li dobro, jer ovo loše žene ne trebaju ni reći, znamo mi i sami kad smo za..bali i posebice kad žena kaže: “u redu je, događa se”.

Ja sam od onih kojima žene nose darove, parfeme, košulje i wellness putovanja. Tamo ih servisiram i tamo mi govore tijekom seksa kako sam dobar, kako ih zadovoljavam, kako me obožavaju i ne mogu ugasiti seksualnu želja za mnom. To je ono što svaki muškarac želi čuti tijekom seksa, ali dragi moji mu..nje, treba to odraditi i zaslužiti. Govor tijekom seksa mora biti iskren i spontan, slušaj protivnicu i ispravljaj greške, samo ćeš tako napredovati.

Ljudi, ne ganjajte preko mjere, petu brzinu imaju samo trkaći auti, a ti se često kvare i kratko traju, ubacite u četvrtu brzinu, lagano, pričajte tijekom seksa, otvorite se partneru, otvoriti ćete svoju vezu. Neke su veze komplicirane. Ovako ćete ih pojednostaviti. Recite što želite, ili je ili nije, ima sto drugih partnera koji su vam kompatibilni, iskoristite seks kao sredstvo komunikacije. Pomaže! 100% provjereno!

 

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)