Pita me je jedna prijateljica da li da zabrije sa starijim muškarcem, kaže mi da nije jako stariji, ali s obzirom na njezinih 25 godina i njegovih 39 i nije joj baš generacijski blizak.

Što joj reći? Kakav savjet dati, a da ne ispadne pogrešno. Dobio sam na vremenu i odgodio odgovor za sutrašnju kavu, 24 sata za pozive svim svojim doušnicima i sakupljanje informacija i raznih mišljenja.

A kriteriji, koliko kriterija i kakve sve letvice dižu pojedine dame da ne govorimo. Vole one mlade pastuhe, koji im obično tako i izgledaju u vanjskom svijetu, popraćeni lijepim izgledom, garderobom po posljednjim modnim trendovima, nabildani sportaši, razmaženi mamini sinovi u raznoraznim skupocjenim vozilima, konzumenti raznih poroka, nagelirani nogometaščići raznih liga s oksericama, štreberi, razni frajeri svih profila sve našiljeni tipovi puni hormona i velikog libida barem na tetrapaku u koji su upakirani.

Ali dame kao dame, prvo nasjednu na vanjsku ambalažu i celofan, a onda trenutak istine, u četiri oka, goli u sedlu, sami u stanu ili na zadnjem sjedištu moga auta.

Obično ti mlađi dečkići, što su veće face, to su slabiji jahači, prodaju maglu, omotani svojim celofanima, skrivajući se u bijesnim autima, skupim kafićima i masnim restoranima. Stil života jednak nuli.

Pa pitam frendice, što kažu na starije lisce s iskustvom i tu je situacija drugačija. Šupaka uvijek ima, koji bi opalili nešto mlađe, čisto kao zadovoljstvo jer su u životu neiživljeni i u toj svojoj dobi spadaju u onu kvotu pravih šupaka koji nisu uopće živjeli nego bili u nekoj karanteni iz tko zna kojih razloga i sad bi oni nešto mlađe, a neće ga ni žena ili cura doma, ali ne može naći drugoga pa ga troši dok ne dođu bolji dani. To je ekipa za otkantati po kratkom postupku, ništa od toga, još će se i hvaliti okolo pa više štete nego koristi. Bolje doma masturbirati nego se s takvim petljati. Ali me iznenadio odgovor mladih cura na tip muškarca, starijih, u dobroj formi, s maštom dvadesetogodišnjaka, prikriveni lisci s iskustvom koji te dovedu do granica ekstaze za koje nisi ni znala da postoje, vrhunski seks gdje je sve na svom mjestu, erotika, nježnost i perverzija. Kažu mlade dame da su to probale i da je nešto što se rijetko nađe, to su mali lokalni George Cloney-i koje je i problem upecati. To su takvi muškarci koji i ne startaju na prvu. Oni su smireni, naoko hladni i mirni. Fizički su neka sredina, ne ističu se posebno, ali su opako zgodni za svoje godine. Neki čak obrijane glave, neki i pomalo sijedi. Ne uzbuđuje ga tvoje bomba tijelo, dekolte i usne koje grizu na daljinu. On čeka u zasjedi, pravi trenutak tvoje slabosti i to ih pali. To izluđuje žene jer nema one seljačke euforije gdje se čeka kad ćemo se opaliti pa da idemo ča.

On je šarmer, on je frajer i pogledom govori više nego riječima, fin i uglađen, a u krevetu zvijer, koja zna sva vaša prava mjesta i prije nego vam stavi pravu stvar na pravo mjesto, već ste sve izgrickane, izljubljene i spaljene od šaputanja na uho, da šaputanja, znaju takvi i otpjevati par stihova, onako ispod glasa da poludite, a niste još ni jaknu skinule. Taj vas vrti na sve strane svijeta u svim smjerovima kazaljka na satu, taj vam višestruko zakoluta očima da ni same ne znate kud prije. Taj će vas zaskočiti na javnom mjestu bez problema, provod s njim je vrhunski jer on je ustvari lud, pravi frajer, zapakiran u celofan nekog kao starijeg muškarca koji to uopće i nije.

Najveće opasnosti kod takvih je što su većinom zauzeti, teško se zaljubljuju i ono nabitinije, lako se je u njih zaljubiti, oni su jednostavno neodoljivi. Pa mi kažu moje drage dame da radije biraju starijeg lisca nego mladog pijetla bez dovoljno streljiva.

A mi muškarci, čim mlađe to slađe.

Prazne priče prijatelji. Ima nešto u tome, čvrste guzice i dobro stojeće sise, ljepotice s naslovnih strana nekih časopisa, svi mi to volimo i gledati pa i ubaciti ga ako se može, ali uvjeren sam da svi mi znamo šta znači prava dama s iskustvom koja zna gdje što stoji, jer kad žena uzme stvari u svoje ruke, to više nije mala stvar. Pa bacam pik na starije, iskusne koke s kojom i kviki, za one koji ne znaju, brzinski seks, izvedenica od engleske riječi Quick, izgleda predobro. Koja zna kad je zadovoljna i kad sam ja zadovoljan, bez puno filozofije i priče, a priča u seksu, jedna je od tema koje ću uskoro obraditi.

Preferirajte iskusne i prave partnere ili partnerice, mlađe možda je slađe, ali većina s kojima dijelim neka mišljenja kaže da je stručnjak ili stručnjakinja s iskustvom ono pravo. Pazite se mlohavih čuna koje ne mogu i ledenih kraljica koje ne znaju popeti se na vrhunac, njih ima i mladih i starih, zaobilazite ih u širokom luku.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.