Može li, da li zna i da li želi? To ne znamo dok ne probamo.

Vječna je to rasprava, vječni muški križ, mit o tome je li žena zadovoljena, jeli ga je doživjela, je li ovo, je li ono… Da, to je mit, sto puta ponovljena laž koja je postala kao neka istina. Pita li se itko na ovoj kugli zemaljskoj da li je muškarac zadovoljen, jeli je zadovoljan i da li mu je to dovoljno?

Ovo je tema koja mi se već dugo provlači kroz misli i kap koja je prelila čašu bila je reklama sinoć, gdje je u pola akcijsko-kriminalističke serije uletjela reklama o gelu kojem ona namaže kokoš i dolazi do hiper osjetljivosti i ona ga doživi, the orgasm.

Halo ti koji pripremaš TV program, jesi ti brate nomalan? Koga boli ona stvar za njezin gel s kojim si maže kokoš usred super serije? Pokvariš mi večer i seriju s njezinim turbo dodacima seksualnom životu. Gospon direktore TV programa uzmi si taj gel pa si maži čelo. Moždai tebe stimulira u nekom drugom smjeru da ne kvariš ljudima večer uz TV. Takve reklame bacaj u sapunice i one njihove kuhaj vako – nako, moje lice zvuči glupavo i ostale šou cirkuse. Tamo im stavi sve te dodatke prehrani, multi uso miksere, četke, oštrače noževa i gelove za kokoš da može snijeti jaje ako je jaje u ovom slučaju vrhunac. Kako je počelo još fali i dildo rekla ili kakav vibro masažer već spomenute kokoši, kokice, pizze ili kako hoćete.

Nego vratimo se temi, reklama o tome kako zadovoljiti ženu. Pitali se itko kako se tada muškarac osjeća kad pokazuju taj proizvod za zadovoljavanje žena? Jesmo li mi uopće zadovoljeni? Koliko žena zna zadovoljiti muškarca? Zapitajte se moje dame. Jeste li te ili baš i niste? I ti se direktore programa zapitaj, bio ti muško ili žensko. Jesi li za taj posao ili nisi?

Zadovoljstvo žene, teško je opisati jer one nisu nikad zadovoljne. Kada je sve ok, one nađu nešto samo da razhebu jer imaju potrebe koje ni same ne mogu shvatiti.

Dati ću vam primjer. Dopisivao sam se sinoć s jednom “sretno” udanom ženom. Ona mi šalje fotografije golog tijela, otvoreno želi zadovoljstvo, a to joj je već drugi brak, ali me ipak želi potrošiti. Spremna je na sve, samo da joj ga stavim. Znači nema ni malo pameti u glavi, nezadovoljna je i biti će jer nije normalna. Srećom poznajem gospodina muža i nikad je neću prasnuti koliko god bila atraktivna, visoka, duge plave kose i ogromnih grudi. Da se ne lažemo, dobra je koka. Ali neću ju jer je takva riba školski primjer nezadovoljne žene, ona ni sama ne zna šta bi. Ima sve, a nema ništa jer ne zna uživati u životu. Zato joj je i seksualni život loš i zato bi se štekala sa strane dok je ne skuži i ovaj pa je otkanta, a onda će opet biti muškarci krivi. Ta filozofija ne prolazi, nabrajanje mana muškaraca, a nije krenula od sebe.

Zadovoljstvo muškarca, ovisi o stanju žene koja je s druge strane. Ona svojom osobnošću određuje kakav će on biti. Kako?

Muškarac je jednostavno biće, kažem budala uvijek ima. Njemu ne treba puno da bi bio zadovoljan. Treba mu ono pravo. Treba osjetiti da je to to i da je ona ta. Zato se i ponekad pitamo kako su se njih dvoje spojili, kako su oni završili zajedno, a totalno su drugačiji svjetovi. Oni to stvarno jesu, ali se slažu jer su na istoj valnoj dužini.

Žena, ako želi, može zadovoljiti muškarca u svemu, a tada će i on nju isto tako zadovoljiti. Neki kažu da se to zove ljubav, ali ja bi to obrazložio kroz par primjera.

Evo seks, ja bi, ona bi, mi bi, to je strast, vatra plane, krene se. To je intima čiji je rezultat obostrano zadovoljstvo. Rijetki su koji dožive sve što treba bez da išta kažu. To su onih 2% tipova koji su stvoreni jedno za drugo i kad krenu zajedno, to pršti na sve strane, uživaju i pogledom si sve kažu.

Ostali možda trebaju razmijeniti neka mišljenja, lakše je reći mužu da bi malo ovako, malo onako pa ga prije toga prihvatiš kako je on rekao da želi, lizneš u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, nekako drukčije da poludi, da izludi, da ga staviš negdje gdje ne očekuje. Svaki pravi muškarac uzvratiti će istom mjerom, što garantira ludi provod i višestruka zadovoljstva.

Ključni začin je ludost. Mora je biti u seksu. Ne može se biti drvo i čekati da se nešto dogodi. Što se više ludirate, muškarac je zadovoljniji.

Jednom mi se partnerica digla u sred seksa i otišla u kuhinju, bez riječi. Otišla je gola, a vratila se polu obučena, halteri, pregača, kuharska kapa i kuhača u ruci. Rekla mi je tada da se okrenem kako bi mi dala po guzi jer sam bio zločest i zaboravio na drugu godišnjicu veze. Da vam i ne pričam koji je to smijeh i seks kasnije bio, jedan od boljih. Biti lud to ti mogu pružiti, ali moraš i ti meni. Ne može biti da jedan vuče, a drugi da je pasivan u tome.

Morate znati da ispaljivanje muškarčeve vodenaste rakete nije nužno i njegovo zadovoljstvo. On mora biti zadovoljan vama, vašom tehnikom, vašom motiviranosti, želji i sposobnostima da se poigrate njegovim alatom.

Možete ga lako zadovoljiti uz već spomenuti dodatak ludosti i opuštenosti, edukacijom raznih oblika i tehnika, biti vulgarni do granica pristojnosti, morate biti od akcije.

Nikog ne pale hladne žene, bez mašte. Mi smo muškarci povodljivi. Volimo žensku inicijativu i vraćamo trostruko bolje. Zadovoljiti muškarca možete kokicom, jezikom i očima. Budete li dio njegovog svijeta i on će biti dio vašeg. Pogledati s njime utakmicu na kauču uz pivo i čips, tih 100 minuta moglo bi se vratiti kroz 100 minuta strasti bili kao “tugovanje” za izgubljenom utakmicom ili nastavak slavlja pobjede.

Kokice, dajte mu što mu treba, zadovoljite sve apetite, pričajte, pitajte, opipajte puls, hvatajte i onda je vaš. Vratiti će vam se sve, jahati ćete raketu za sedmu galaksiju svaku večer i smijati se kao i ja ovih tupavim reklamama s početka priče. Možda da bi bilo dobro da otvorim call centar za naše dame na ovu temu? Draga urednice, razmisli!

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.