U Poreču je Gordan Gregurović poznat po svojim javnim nastupima, kako kao glazbenik tako i kao voditelj, već dugi niz godina. Njegova popularnost porasla je nakon nastupa na talent show “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” te objavom romantičnih singlova.

Ovo se proljeće dodatno ugrijalo njegovim novim hitom “Bacila si me” što se snimio u studiju Alpha u Novom Sadu uz aranžman Marka Drežnjaka i Vladimira Perovića.

Autori pjesme su Dragana D. Maričić iz Banja Luke i Dino Osmić iz Tuzle, a spot potpisuje Puljanka Ana Bolobicchio koja ujedno dodaje i posebnu priču pjesmi unutar spota.

Obratili smo se Gordanu kako bi otkrili što se krije iza spota pjesme “Bacila si me”, a usput, već kad smo bili tu, pitali smo ga kako se talent show odrazio na njegovu karijeru, ali i kako on gleda na svoje javne nastupe pa pročitajte u nastavku što nam je rekao.

 

PRIČA IZA SPOTA PJESME

– Pjesma je namijenjena svima onima koji su se u životu u bilo kojem smislu borili za nekoga ili nešto. Ana Bolobicchio provela je prošlu godinu na Novom Zelandu i osmislila priču za spot koja govori o možda najvećem problemu današnjice, a to je sve češći odlazak mladih iz Hrvatske u potrazi za boljim životom.

Putujući Novim Zelandom snimala je kadrove koji su ju ostavljali bez daha, od prijatelja Nina Rašića koji je također otišao iz Hrvatske dobila je snimke iz Švicarske te ih spojila sa svojima u jednu ljubavnu priču.

Spot na malo drugačiji i apstraktniji način govori o emigraciji pokušavajući prikazati zbunjenost, težinu i sve probleme s kojima se susreću oni koji se odluče na taj korak u životu. Pomalo mističan kraj spota ostavlja gledateljima moguća različita tumačenja.


POTVRDA NAKON TALENT SHOWa

– Nakon sudjelovanja u emisiji “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” stvari su se promijenile utoliko što sam nedvojbeno shvatio da je glazba moj životni put i ono čime se želim baviti.

Krenuo sam na snimanje singlova koji su se pokazali kao vrlo uspješnim. Prve tri pjesme “Ne vjerujem da ti ništa ne značim”, “Oprosti za sve” i “Zavedi mi osjetila” radio sam s Alenom Orlićem i Ivanom Mikulićem koji su mi bili velika podrška i pomoć da napravim najvažnije prve korake u glazbenom svijetu.

S pjesmom “Sami protiv svih” nastavio sam suradnju sa svojim nekadašnjim mentorom Jacquesom Houdekom te poznatim hrvatskim tekstopiscem i skladateljem Nenadom Ninčevićem, a sada nedugo nakon toga stigao sam i do petog singla, pjesme “Bacila si me”.


VODITELJ VS GLAZBENIK

– Rekao bih da je to u mom slučaju dosta povezano s obzirom na to da mi je jako bitan kontakt s publikom i na svakom svom nastupu nastojim povezati se s njima i izvoditi baš onakav repertoar i one pjesme koje oni žele čuti. U današnje vrijeme u glazbenom svijetu nije dovoljno biti samo dobar pjevač nego je potrebno biti i dobar voditelj i zabavljač. Od malih nogu bavim se kazalištem i dosta sam vremena proveo na “daskama koje život znače” pa su meni javni nastupi nešto posebno, oni me ispunjavaju i čine sretnim. Što je više ljudi u publici, ja se bolje osjećam. (foto: Andi Bančić)

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.