Proljeće je u punoj snazi, priroda jača, vegetacija buja, temperature rastu.

Hodam gradom ovo jutro, klasična dnevna špica radnog dana. Sjednem i uživam u pogledima, u promatranju prolaznika koji idu s merkata i na merkat. Koliko toliko normalan dan dok nije prošla ona, mlada dama željna vitamina, koja umjesto kao i većina bulji u mobitel i hoda kao zombie, ova je guštala svoju bananu, vjerojatno tek kupljenu na tržnici.

 

GUŠTANJE U MINERALIMA

Gotovo, takvo guštanje u minenralima kojih banana ima napretek dugo nisam vidio. Kad sam je ugledao već je bila napola oguljena. Primaknula ju je ustima i mekano zagrizla prvi griz, samo malo, samo vrh, čisto da proba. Svi minerali i vitamini ovog svijeta bili su sad u toj banani, ona je i dalje čekala, čekala je nekog i uopće joj se nije žurilo. Nakon probnog griza uslijedio je drugi. Vidjelo se da je gladna.

Hemti Chiquita bananu, kako ju je ugrizla, smrznuo sam se od prizora, dubok zagriz do pola banane ostavio me bez teksta. Bio je to čisti felacio zdravog voća i povrća na javnom mjestu, onako od gušta, nesvjesno i hrabro. Ubacila ju je do pola u svoja ljubičastim ružem našminkana usta, vrlo lagano, skoro usporeno. Tako je usnama sočno odgrizla da mi se čini da to ne bi niti na filmu bolje izgledalo. Mljackala ju je s pogledom prema Čarliju jer je uočila nekog. Nju, prijateljicu.

Došla je prijateljica, tako obučena, u nekoj veseloj cvjetnoj lepršavoj haljinici da bi joj odmah išao kupiti breskvicu nektarinku, samo da vidim kako će to ona guštati.

Otišle su u smjeru Doma zdravlja, a ja si mislim, ovo proljeće je stvoreno za uzbuđenja. Pola banane me tako napalilo da sam razradio čitavu bazu raznog voća i povrća od kojeg bi mogao zdravo poluditi ako dotična dama samo malo upotrijebi maštu. Ako ima malo ludosti, ako ima malo otkačenosti u sebi, ustvari uvijek su me više privlačile te otkačene žene.

 
IGRA NEKTARINOM

Nakon banane koje je ujedno wannabe po obliku najsličnija onome što žene vole, zanima me igra s nekom sočnom breskvom, onom glatkom, nektarinom, zanima me da li bi ijedna normalna žena uočila što radim s breskvom ili bi komentar bio “Vidi budale, kretena, idiota itd.”.

Jabuka možda i nije tako zanimljiva, ali zato lubenica, grožđe, smokve itekako jesu. Tko zna kakvog okusa je naranča kad su s druge strane njezine usne. Jeli je to poljubac ako uzmem pola fete naranče s njezinih usana ili je to nešto više od poljupca? Zašto uopće to mora biti voće, može biti čips, slani štapić, bilo što.

 

GRICKANJE

Grickaju li ikad parovi nešto zajedno onako od gušta?

Ne, ne grickaju tako parovi. Mislim da grickaju samo oni koji su više od običnog para, to su oni koji se baš vole, i to koji se jako vole. To su u principu dvoje ludih, koji su se našli među milijun ljudi i njima je sve super, oni su toliko seksi sami sebi, da ne mogu ni voće pojesti na miru a da ne naprave neku erotiku. Samo rijetki nađu rijetke.

Malo je nejasna granica između te erotike i perverzije, primjerice, ako narežem lubenicu na sitne kockice, poslažem po njenom božanstvenom tijelu i usnama skupljam te slatke kockice, to je erotika, a ako usnama skupljam i te slatke sokove koji su doslovno svugdje, naravno cure sve niže i niže, je li to erotika ili perverzija?

Ne znam ni sam kakvih sve vrsta voća ima za ovakve igrice. Na primjer, ananas sigurno nije pogodan da nešto analno kako mu stoji u imenu ali bi kolut mogao stajati na njemu dok ona zavezanih ruku skida alku s koplja.

Bademi, orasi, kikiriki i ostale bobice su idealni za kratko i jasno pokrivanje nekih dijelova koji najmanje žele biti pokriveni.

 

FANTAZIJE S POVRĆEM

Jedino što me muči i zanima, ima li netko fantaziju s povrćem, iako znam da ove naše današnje žene, dame, kraljice, a neke već i majke, jedva razlikuju povrće i za kuhanje a kamoli za nešto drugo.

Neki su sigurno nepodobni za to, naprimjer krumpir ili batat. Polizati bradavicu njezinih grudi koje obožavam, na kojoj je bio krumpir sigurno nije ni ukusno a ni seksi. Ne znam kako bi bilo s rajčicom, paprikom ili patlidžanom.

Ali znam da bi tikvice, mrkve i krastavci mogli naći svoju primjenu, možda i tamo gdje ananas ne može, opet zavisi koja voli a koja ne voli takvo povrće i njegove vitaminske ulazno izlazne mogućnosti.

Obzirom na dane koji su pred nama, i trpezu koja je tradicionalna, hit je mladi luk, obožavam ga i kao hranu i kao sredstvo za odbijanje napada dosadnih i ostalih žena koje ne želim niti blizu, nažderem se luka da vidim hoće li uopće prići a kamoli uputiti poljubac, kad osjeti bajne mirise kapule.

Jedino luk tu pomaže. Živio luk, češnjak, grah i ostalo anti žensko povrće!

Na ovoj blagdanskoj trpezi, obavezna su i jaja, koja ionako više služe za tucanje nego za jelo, obično stoje par dana pa nisu više za upotrebu, i to je živa istina, ne tucate li redovito jaja to svakako nije dobro. Možda dame da se upitate, tucate li jaja, znate li uopće kako se pravilno tucaju? Javite se, kako ste prošle s jajima, baš me zanima. Uživajte u proljeću.

SHARE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.