Svaki šofer ima svoje vozilo. Vozač autobusa odabrati će si autobus, prijevoznik kamion, taksist automobil, a poljoprivrednik pravi traktor. Svakako nije svejedno koji ćete traktor odabrati za svoje potrebe rada. Obratili smo se za savjet Danijelu Bernobiću iz poduzeća Poljo-nova d.o.o., ovlašteni zastupnik za SAME traktore iz poznate SAME-DEUTZ-FAHR grupacije.

Među preporukama iskusnog Danijela, našao se model SAME SOLARIS 55. To je manji višenamjenski traktor za manje poljoprivrednike, sa ili bez kabine, pogodan za maslinarstvo, vinogradarstvo i povrtlarstvo.

Za stočarstvo i ratarstvo, Danijel predlaže manji ratarski traktor s kabinom SAME DORADO 60 i 85, ali nudi i kao drugu opciju SAME EXPLORER 100, standardni ratarski traktor većeg kapaciteta s kabinom pogodan za sve radove u poljoprivredi.

Ukoliko ste vinogradar, maslinar ili voćar za vas su specijalizirani voćarsko-vinogradarski traktori SAME FRUTTETO 75, 88, 97, 102 i 113. To su modeli pogodni za bogat ambijent vinogradima kao što se može primijetiti i u Istri.

Ukoliko imate svoju poljoprivrednu djelatnost, zasigurno će vam zatrebati jedan od traktora koje nam je Bernobić predložio, a za dodatne informacije savjetujemo vam da se obratite direktno njemu putem maila danijel.bernobic@poljonova.hr. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *