14. Festival Plesa sa besplatnim radionicama

Salsa Latina Istriana“ Pula, 23.-25.ožujka 2018.

Evo… Navedite mi barem jedan festival u Europi gdje možete dobiti 40 radionica predvođenih poznatim i renomiranim instruktorima potpuno BESPLATNO. Pada li vam što na pamet? Ne? Pa naravno da ne jer vam jedino Festival Salsa Latina Istriana koji se održava od 23. do 25. ožujka u Puli može ponuditi navedeno.

I ove godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli, već četrnaestu godinu za redom, održati će se tradicionalni Festival plesa „Salsa Latina Istriana” u organizaciji Plesnog Centra “Studio” iz Pule pod vodstvom Rosemarie Miletić i Fabrisa Radina, a pod pokroviteljstvom TZ Pula.

Salsa Latina Istriana Festival (SLI) – sa prvim proljetnim zrakama sunca privlači zaljubljenike u ples koji će za tri dana trajanja festivala, kroz 40 besplatnih radionica plesa sa vrhunskim međunarodnim instruktorima, moći uživati u učenju novih plesnih koraka i to Salse, Bachate, BachaTanga, Kizombe, Sembe, Hip-hopa, Cha Cha, West coast swinga i drugih.

Ove godine, svoja plesna umijeća predstavit će ukupno 33, kako domaćih, tako i stranih instruktora plesa, te 9 svjetski poznatih DJ-eva. Manifestacija je namijenjena svima, bez obzira na razinu plesnog znanja, pa čak i potpunim početnicima, a sve instrukcije su besplatne.

Radionice omogućuju posebnu edukaciju mladih kroz ples, stvaranje novih kontakata među plesačima, druženje i zabavu te se kroz edukativnu stranu manifestacije nastoji vratiti stari, ali i obnovljeni sjaj kulture plesa. Pozvani su svi bez obzira na godine, a također ne bi trebala biti prepreka ni ako se nema plesnog partera ili partnerice. Prijave polaznika se odvijaju na sam dan održavanja radionica.

Uz radionice održat će se i večernja zabava kroz 3 plesna party-a sa renomiranim DJ-evima, dok je ove godine za subotu najavljen i show program.

S obzirom na program koji se odvija kroz 3 dana poželjno bi bilo da si možete planirati slobodno vrijeme jer vas očekuje vikend sa puno smijeha i zabave kroz PLES koje ni u kojem slučaju ne biste trebali propustiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *