Plesnu scenu Pule u mjesecu svibnju bogate radionice koreografa s Beyoncé World Toura Kobija Rozenfelda koji će uz suradnju s plesnim studiom Art Dance predstaviti komercijalni i MTV stil u plesu.

Kobi Rozenfeld je svoj plesni talent predstavio na velikom broju evenata kao što su mjuzikli, televizijski nastupi i koncerti diljem Europe, Amerike i Izraela, pri čemu voli naglasiti kako mu je posebno iskustvo bio rad s Natashom Bedingfield i Macy Grey.

Postavili smo mu par pitanja kako bi doznali nešto više o poznatom gostu što nam stiže u Pulu.

ULOGA KOREOGRAFA

– Kao koreograf, pokušavam oživotvoriti svoje vizije, misli i snove. Kroz plesni jezik, plesnim pokretom izražavam svoje životne doživljaje. To mi daje i mogućnost da inspiriram mlade da rade naporno i da slijede svoje snove. Upravo mi to puno znači.

VIZIJA VS REALIZACIJA

– Svoju viziju realiziram istraživajući ideju, odnosno koncept, prvenstveno sam sa sobom, a onda i s plesačima, objašnjavajući im o čemu se radi i onda počinju probe.

Mislim da mi je najteže kada pokreti uživo ne izgledaju kao u mojoj viziji, pa moram izbrisati dio i početi ispočetka.

SURADNJA S BEYONCÉ


– Rad s Beyoncé je veliki san koje se ostvario. Još mi se čini da je to sve bio samo san. Ona je jedna od najskromnjih i prizemljena umjetnica koju sam ikad upoznao. Ona je marljiva i perfekcionistica te poštuje svakog tko radi za nju. To je zasigurno bio jedan od najboljih iskustava u mojoj karijeri.


RADIONICE U PULI

– Posljednjih osam godina vodio sam radionice diljem Europe, ali ovo će biti prvi put da sam u Puli i jako sam uzbuđen radi toga. Polaznici mogu očekivati da će naučiti nekakav sasvim drugačiji stil te će si time moći postaviti nove osobne izazove. Što je po meni vrlo važno. Bitno mi je da se zabave i naravno, da ih potaknem na razmišljanje da iako dolaze iz male sredine da se ne treba bojati slijediti svoje snove. Ja sam podrijetlom iz jednog malenog grada u Izraelu, preselio sam se u Los Angeles prije deset godina i živim svoj san.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *